051770290 ali 041583923 Info@trgovinaigor.si

PRALNI STROJ BEKO WMY 71443LB2

PRALNI STROJ BEKO WMY 71443LB2

399.90

Kategorija:

Opis

PRALNI STROJ BEKO WMY 71443LB2

Šifra izdelka: 2325852

Pralni stroj Beko WMY71443LB2 se pohvali s tehnologijo ProSmart invertnega motorja, ki ponuja visokoenergetsko učinkovitost, tišje delovanje, boljšo učinkovitost pranja in kar 10-letno garancijo na svoje delovanje. Z naprednimi programi pranja, kot so program za higieno pri nižji temperaturi ”CoolHygiene” 20°C, program za nego otrok ”Baby Protect”, program za volnena oblačila ”Woolmark”, ki je prejel srebrni certifikat s strani blagovne znamke Woolmark ter programom za ročno pranje in osvežitev bo vaše perilo vedno skrbno negovano.
  • Inverter motor – varčnejši, tišji, vzdržljivejši!.
  • Program za pranje pri nižjih temperaturah 20C°.
  • Aquawave tehnologija ohranja oblačila kot nova.

Tehnologija ProSmart Invertni Motor

Pametne in tehnološko dovršene rešitve brezkrtačnih motorjev (BLDC) za proizvajanje energije uporabljajo magnete. Zaradi te inovativne rešitve zagotavljajo zelo tiho delovanje, izboljšajo učinkovitost pranja, so izjemno vzdržljivi in energetsko učinkoviti.

Program CoolHygiene 20 °C – Higiena tudi pri nižjih temperaturah

Odslej vam ne bo več potrebno skrbeti, da bi se vaša oblačila s pogostim pranjem obrabila. Posebej zasnovan program za higieno pri nižjih temperaturah poskrbi, da bo vaše perilo higiensko čisto* tudi pri temperaturi 20 °C. Poleg tega boste z uporabo programa CoolHygiene 20 °C prihranili 75 % energije in kar za 45 % povečali zaščito vaših oblačil. *Program je odobren s strani VDE.

Tehnologija AquaWaveZahvaljujoč novi tehnologiji bobna, pralni stroji Beko zagotavljajo nežno, vendar učinkovito pranje vseh vrst oblačil, ki bodo kljub pogostemu pranju ostala kot nova. Tehnologija Aquawave s pomočjo posebno oblikovane notranjosti bobna posnema nežno in učinkovito gibanje ter moč valov in s tem ščiti vaša oblačila pred obrabo. Lopatice v obliki valov izboljšujejo rezultate pranja in poleg nežnega pranja poskrbijo tudi za manjšo porabo energije.

Program “Baby Protect”

Program je kombinacija intenzivnega pranja in izpiranja ter tako zagotavlja odlične rezultate. Program je posebej zasnovan za oblačila, ki so potrebna posebne nege, kot so oblačila za dojenčke ali oblačila ljudi, ki imajo zelo alergično kožo.

Program za volno (WoolCare)

Volnena oblačila se med pranjem pogosto poškodujejo zaradi trdote vode in trenja ob neposrednem stiku s površino bobna. Zato je Woolmark odobril program za pranje volnenih oblačil, ki natančno odmerja količino vode in nadzira gibanje bobna. Volnena oblačila se nežno obračajo v bobnu tekom celotnega cikla pranja. Vaše perilo se bo v primerjavi s programom za sintetiko opralo z nežnejšim ciklom pranja, med pranjem pa se ne bo izvajala vmesna centrifuga. Prav tako porabi manj vode in tako prepreči, da bi vlakna prekomerno absorbirala vodo, kar pogosto povzroči raztegovanje ali preoblikovanje oblačil. Program je prilagojen oblačilom, pri katerih je potrebno nežnejše pranje.

Program Aqua 40min40°

Ta program zagotavlja odlično pranje v 40 minutah pri 40°C namesto v 1 uri 20 minutah. Temperatura vode je konstantna od začetka do konca. Poleg tega dodatni gibi izboljšajo rezultate pranja.

Osvežitveni program

Ta hitri 17-minutni program je primeren za oblačila, ki niso umazana, amapk jih je treba samo osvežiti.

Program za temnejša oblačila

Beko ima na voljo poseben program za temnejša sintetična ali bombažna oblačila. Prgram oblačila pere pri nizkih temperaturah in nizkih vrtljajih ter pri izpiranju porabi več vode.Prgram za temnejša oblačila pere polovično napolnjen boben pri 30-40°C. Pri pranju temnih oblačil priporočamo tekoči detergent ali detergent za volnena oblačila.

Program za vsakodnevno hitro pranje

Pri Beku se zavedamo, da je vaš čas zelo dragocen in naredili bomo vse, kar je v naši moči, da vam ponudimo najbolj učinkovite izdelke.

Program za vsakodnevno hitro pranje je bil zasnovan za pranje manj umazanega perila. Bombažnih oblačil in oblačil, ki jih nosili samo enkrat, kot so kopalne halje, športna oblačila, vsakodnevna oblačila itd. Pranje do 9 kg umazanega perila pri 30°C v samo 39 minutah. Pri programu so prav tako na voljo vse temperature pranja od 0° do 90°C.

Visokotehnološki grelec

Grelni element je bistven sestavni del pralnega stroja. Novi grelni elementi so na površini prevlečeni z nikljem, njihova površina pa je za 50% bolj gladka, kar omogoača manjše nabiranje kamna na greluc tudi do 40%. Življenjska doba visokotehnološkega grelca je kar 100x večja od življenjske dobe standardnih grelcev.

Tehnične specifikacije

Tehnične specifikacije

ZMOGLJIVOST PRANJA 7 KG
ENERGIJSKI RAZRED A+++
VRSTA PRALNEGA STROJA POLNJENJE SPREDAJ
UČINEK PRANJA A
UČINEK OŽEMANJA B
LETNA PORABA EL.EN./220 CIKLOV 171 KWH
LETNA PORABA VODE / 220 CIKLOV 9020 L
HITROST OŽEMANJA DO 1400 O/MIN
GLASNOST PRANJA 50 DB
GLASNOST OŽEMANJA 73 DB
ŠTEVILO PROGRAMOV 16
ZAMIK VKLOPA DA
ŠIRINA 60 CM
VIŠINA 84 CM
GLOBINA 54 CM
BARVA BELA
PRIMEREN ZA ALERGIKE DA
AQUASTOP TEHNOLOGIJA NE
INVERTER MOTOR DA
PARNA TEHNOLOGIJA NE
GLOBINA DO 50 CM NE

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “PRALNI STROJ BEKO WMY 71443LB2”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja