051770290 ali 041583923 Info@trgovinaigor.si

Zasebnost in piškoti

Upravljavec podatkov

Upravljavec podatkov Igor Tratar s.p., Gabrijele 16, 8296 Krmelj, zbira naslednje osebne podatke uporabnikov za potrebe poslovanja spletne Trgovine Igor: ime in priimek, naslov in kraj bivanja, naslov elektronske pošte, kontaktno telefonsko številko, geslo v šifrirani obliki ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnese v obrazec v spletni trgovini Igor. Igor Tratar s.p. ne odgovarja za točnost podatkov, ki jih vnese uporabnik.

Način in namen obdelave osebnih podatkov

Z uporabo spletne Trgovini Igor se uporabnik strinja z veljavnimi pravili in splošnimi pogoji. Uporabnik lahko redno spremlja spremembe splošnih pogojev in posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov. Podatki o uporabnikih niso v nobenem primeru predani nepooblaščenim osebam.

Prijava na e-novice

Uporabniki se lahko prijavijo na e-novice, s katerimi jih Igor Tratar s.p. do preklica obvešča o novostih, ugodnostih, storitvah, dogodkih, nasvetih s področja zdravja in življenjskega sloga.
S prijavo na e-novice se uporabnik vpiše v seznam prejemnikov e-novic. Za prijavo na e-novice se zbirajo podatki: e-naslov, IP, v primeru, da se uporabnik prijavi kot registrirani uporabnik, pa tudi ime in priimek, naslov, telefonska številka.
Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom uporabnik na navedeni naslov prejme potrditveno sporočilo, s katerim je do preklica prijavljen na prejemanje-novic. Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb odjava v e-novicah zahteva, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke. Uporabnik lahko zahteva popravek podatkov ali seznanitev z njimi. Igor Tratar s.p. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov. Za pošiljanje e-novic se uporablja aplikacijo MailChimp.

Kontaktni obrazci in posredovanje e-sporočil

Uporabnik lahko svoja vprašanja posreduje tudi preko e-maila, objavljenega na spletnem mestu Trgovine Igor. Ti podatki bodo uporabljeni za rešitev uporabnikovega problema. S pošiljanjem e-sporočil se uporabnik strinja s splošnimi pogoji uporabe spletne Trgovine Igor.

Pravice uporabnika

Uporabnik lahko kadar koli zaprosi za seznanitev z osebnimi podatki, ki jih Igor Tratar s.p. obdeluje, za izbris ali popravke.
Igor Tratar s.p. zagotavlja uporabnikom uresničevanje pravic po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov:

  • pravico do dostopa do osebnih podatkov,
  • pravico do popravka oziroma dopolnitve osebnih podatkov,
  • pravico do izbrisa osebnih podatkov,
  • pravico do omejitve obdelave osebnih podatkov,
  • pravico do vpogleda in izvoza osebnih podatkov in
  • ravico do ugovora.

Svojo zahtevo lahko uporabnik poda pisno na naslov: Igor Tratar s.p., Prešernova cesta 22, 1230 Domžale ali na elektronski naslov info@trgovinaigor.si
Če uporabnik meni, da obdelava osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov ali nacionalno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov, lahko svojo pritožbo posreduje nadzornemu organu s področja varstva osebnih podatkov.

Zagotavljanje varnosti podatkov

Podatki, ki jih uporabnik posreduje preko spletne trgovini Igor so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo in Splošno uredbo EU o varstvu osebnih podatkov. Igor Tratar s.p. bo osebne podatke varoval in preprečeval njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje. Dostop do osebnih podatkov imajo zgolj s strani Igor Tratar s.p. pooblaščene osebe (zaposleni, pogodbeni partnerji) in sicer z uporabniškim imenom in geslom.
Za prenose vseh osebnih podatkov uporabnika se uporablja varen protokol SSL. Podatki o plačilni kartici se v zaščiteni kodirani obliki prenesejo iz uporabnikovega računalnika neposredno v strežnik banke.

Posredovanje podatkov pooblaščenim partnerjem

Podatki, ki jih uporabnik zaupa Igor Tratar s.p., so zaupni. Igor Tratar s.p. jih ne posreduje nepooblaščenim tretjim osebam. Osebne podatke lahko posreduje svojim pogodbenim obdelovalcem osebnih podatkov ali po uradni zakonski dolžnosti.
Podatki so lahko posredovani:

  • podjetju za obdelavo podatkov in informacijske storitve, ki zagotavljajo nemoteno delovanje spletne Trgovine Igor (gostovanje na strežniku, pošiljanje e-novic);
  • podjetjem, ki zagotavljajo nemoten proces nakupa (Paypal, dostavna služba);
  • pooblaščenim ustanovam na podlagi sodne zahteve.

Privolitev

Z uporabo spletne Trgovine Igor se uporabnik strinja s splošnimi pogoji uporabe, ki so objavljeni na tem spletnem mestu. Uporabnik lahko spremlja spremembe splošnih pogojev ter posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov.

Politika piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v brskalniku, omogočajo delovanje vseh funkcij spletnega mesta.
Posameznemu uporabniku je ob začetku obiska spletne Trgovina Igor dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice.
Seznam uporabljenih piškotkov:

Ime piškotka | Veljavnost 

wordpress_logged_in | Ko se seja brskanja konča
wordpress_sec | Ko se seja brskanja konča
wordpress_test_cookie | Ko se seja brskanja konča
wp-settings | 1 leto
wp-settings-time | 1 leto

WooCommerce piškoti

woocommerce_cart_hash | Ko se seja brskanja konča.
woocommerce_items_in_cart | Ko se seja brskanja konča.
wp_woocommerce_session_ | 48 ur

Spletne stran Trgovina Igor uporablja naslednje elemente drugih ponudnikov, ki prav tako uporabljajo piškotke (Google Analitika)

Ime piškotka | Veljavnost

Google Analitika

Ime piškotka | Veljavnost
ga | 2 leti
_gat | 24 ur
_gid | 1 min

Uporabnik poda strinjanje oziroma nestrinjanje o uporabi piškotkov, s katerimi se na spletnih straneh Trgovine Igor izboljša uporabniška izkušnja in zagotavlja vsebina.

Kontakt

Upravljavec osebnih podatkov: Igor Tratar s.p. , Gabrijele 16, 8296 Krmelj, info@trgovinaigor.si

Zadnja sprememba: 25.5.2018.