051770290 ali 041583923 Info@trgovinaigor.si

PRALNI STROJ BOSCH WAT 24460BY

PRALNI STROJ BOSCH WAT 24460BY

549.00

Kategorija:

Opis

Šifra izdelka: 209765

Pralni stroj za intenzivno čistočo, EcoSilence Drive tiho in energijsko učinkovito delovanje motorja z 10 letnim jamstvom, ActiveWaterPlus prilagajanje količine vode perilu, AntiVibration Design tišji stroj, velik LED zaslon za prikaz stanja programa, funkcija dodajanja perila, VarioPerfect za hitro ali bolj učinkovito pranje, zamik začetka pranja, Vario boben za nežnejše pranje, udobno zaklepanje, LED osvetlitev notranjosti bobna, zaklepanje nastavitev pred otroci, zvočna izolacija s spodnjim pokrovom.
  • 60% varčnejši od razreda A.
  • 10 let garancije na invertni motor.
  • Prilagajanje količine vode perilu.

Razmišljate o nakupu novega pralnega stroja? Naj vas prepričata Boscheva kakovost in tradicija. Boschev pralni stroj WAT2440BY bo v vaš dom prinesel novo izkušnjo s pranjem perila, ki bo odslej udobna, brezskrbna in popolnoma prilagojena vašim potrebam. Model je prilagojen za vse, ki imajo težave z alergijami.

Njegova zmogljivost pranja znaša 8 kilogramov, pri ožemanju pa doseže hitrost ožemanja 1200 obratov na minuto. Glede na porabo energije spada v energijski razred A+++ in je 30 % varčnejši od najvišjega energijskega razreda.

EcoSilence Drive: Tiho pranje

Izberite tih pralni stroj, ki se bo lepo podal k vašem domačemu počitku. Boschev pralni stroj ima izjemno energijsko učinkovito in tiho delovanje z zelo dolgo življenjsko dobo in 10 let jamstva na inverter motor.

VarioPerfect: Varčno in učinkovito

Želite perilo oprati izredno učinkovito ali izredno hitro? S funkcijama SpeedPerfect ali EcoPerfect lahko pospešite ali izberete varčnejše pranje, vse le s pritiskom na gumb. Če ste v naglici in bi perilo želeli čim hitreje oprati, lahko pralni cikel pospešite do 65 %, pri varčnejšem pranju pa lahko porabo energije znižate kar do 50 %. Vsakokrat vas bo pričakalo temeljito oprano perilo.

ActiveWater Plus: Varčevanje z vodo in elektriko

Pri pranju prihranite denar za električno energijo in privarčujte z vodo s pomočjo funkcije ActiveWater Plus. Pralni stroj se senzorsko nadzorovano prilagaja perilu, optimizirano dovaja vodo in sistem bobna. Perilo se zaradi dovajanja vode namoči hitreje in bolj enakomerno, senzorji pa količino vode natančno prilagodijo perilu in upoštevajo njegovo količino in tip tkanine.

Zakasnitev začetka programa 12/24 h

Je vaše perilo že pripravljeno za pranje, a bi ga želeli oprati kasneje? Boschevi pralni stroji vam nudijo večjo fleksibilnost, saj lahko želeni čas pričetka programa nastavite do 24 ur vnaprej.

Kadarkoli dodajte perilo

Ste pozabili na nekaj kosov perila, a jih morate takoj oprati? Boschev pralni stroj vam omogoča enostavno dodajanje perila tudi, ko je pranje in pralni program že v teku. Cikel pranja enostavno prekinite in odprite vrata pralnega stroja, dodajte perilo in nadaljujte s programom pranja.

Uživajte v sveže opranih oblačilih ter izkoristite vse prednosti, ki vam jih ponuja kakovosten pralni stroj!

Tehnične specifikacije

ZMOGLJIVOST PRANJA 8 KG
ENERGIJSKI RAZRED A+++
VRSTA PRALNEGA STROJA POLNJENJE SPREDAJ
UČINEK PRANJA A
UČINEK OŽEMANJA B
LETNA PORABA EL.EN./220 CIKLOV 137 KWH
LETNA PORABA VODE / 220 CIKLOV 9900 L
HITROST OŽEMANJA DO 1200 O/MIN
GLASNOST PRANJA 50 DB
GLASNOST OŽEMANJA 74 DB
UPRAVLJANJE ELEKTRONSKO
ZAMIK VKLOPA DA
ŠIRINA 59,8 CM
VIŠINA 84,8 CM
GLOBINA 59 CM
BARVA BELA
GARANCIJA 2 LETI
PRIMEREN ZA ALERGIKE DA
AQUASTOP TEHNOLOGIJA NE
INVERTER MOTOR DA
PARNA TEHNOLOGIJA NE
GLOBINA DO 50 CM NE
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “PRALNI STROJ BOSCH WAT 24460BY”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.