051770290 ali 041583923 Info@trgovinaigor.si

PRALNI STROJ SIEMENS WM 16W640EU

Opis

Pralni stroj za enostavno in kakovostno pranje perila, zvočna izolacija s spodnjim pokrovom, AquaStop z garancijo, sistem za zaznavanje pene, zvočni signal ob koncu programa, WaterPerfect za ekološko upravljanje s porabo vode, funkcija za dodajanje perila, velik LED zaslon, zaklepanje nastavitev pred otroci, udobno zaklepanje, čiščenje bobna s funkcijo opomnika, WaweDrum za nežno in učinkovito nego perila, AntiVibration dizajn za stabilnejši stroj, trpežen in pameten iQdrive motor za energijsko varčno nego perila in 10 let jamstva na motor.
  • 60% varčnejši od razreda A.
  • Avtomatsko odmerjanje pralnega sredstva.
  • Ekološko upravljanje s porabo vode.

Za pranje svojih oblačil izberite le najboljše. Siemensov iSensoric pralni stroj WM16W640EU spada v energijski razred A+++ in je 30 % varčnejši od standardne vrednosti za energijski razred A+++. Zmogljivost pranja znaša 9 kg, pralni stroj pa dosega najvišjo hitrost ožemanja 1600 obratov na minuto.

i-Dos: Merite natančno

Inteligentni dozirni sistem bo namesto vas avtomatsko doziral mehčalec in tekoči detergent. Dozirni sistem bo količino detergenta in mehčalca prilagodil glede na količino perila, tip tkanine, stopnjo umazanosti in trdoto vode. Z natančnim izračunom pralni stroj zagotovi prvovrstne rezultate pranja in boljšo nego tkanine. Nepravilno odmerjanje lahko vodi v slabo pranje in poškodbe tkanin, odvečno porabo energije in vode, z i-Dos sistemom pa boste porabili natanko toliko energije in sredstev, kot je dejansko potrebno.

iQdrive: Tiho, trpežno in učinkovito

Pralni stroj Siemens bo presenetil s svojim tihim in prijetnim delovanjem, tako pri najvišji nastavitvi centrifugiranja, kratkemu trajanju programov in manjši porabi energije. Za brezkrtačni motor iQdrive so vse naloge preproste, hkrati pa deluje praktično brez obrabe.

Rapid 15: Hitri program pranja

Imate oblačila, ki jih morate nenehno prati? Športniki morajo svoja oblačila za treninge nenehno prati, kljub temu, da so rahlo umazana. Siemens je razvil hitri program pranja za pranje majhnih količin perila, ki skrajša trajanje programov glavnega cikla med izpiranjem in centrifugiranjem.

Zakasnitev zaključka programa

Siemensov pralni stroj ima velik zaslon, ki med pranjem nudi prilagodljivost in maksimalno udobje. Prikazuje vse informacije o programih, kot so temperatura, hitrost in trajanje programov, na zaslonu pa je na voljo tudi izbira za zakasnitev zaključka programa do 24 ur.

Avtomatski programi: Prilagajanje procesa pranja

Vas skrbi pranje občutljivih kosov oblačil? Tako pri pranju običajnih kot občutljivih tkanin bodo avtomatski programi prilagodili količino pralnega sredstva in celotni cikel pranja, tako pa boste pri pranju dosegel optimalni rezultat.

VarioPerfect: Hitro in varčno pranje

Želite perilo oprati izredno učinkovito ali izredno hitro? S funkcijama SpeedPerfect ali EcoPerfect lahko pospešite ali izberete varčnejše pranje, vse le s pritiskom na gumb. Če se vam mudi in bi perilo želeli čim hitreje oprati, lahko pralni cikel pospešite do 65 %, pri varčnejšem pranju pa lahko porabo energije znižate kar do 50 %. Vsakokrat vas bo pričakalo temeljito oprano perilo.

Funkcija dodajanja perila

Enostavno prekinite program, ko je cikel pranja že v teku in dodajte pozabljena oblačila. Ko perilo dodate, zaprite vrata in nadaljujte s programom pranja.

Uživajte v enostavni in napredni tehnologiji pralnih strojev Siemens.

Tehnične specifikacije

ZMOGLJIVOST PRANJA 9 KG
ENERGIJSKI RAZRED A+++
VRSTA PRALNEGA STROJA POLNJENJE SPREDAJ
UČINEK PRANJA A
UČINEK OŽEMANJA A
LETNA PORABA EL.EN./220 CIKLOV 152 KWH
LETNA PORABA VODE / 220 CIKLOV 11220 L
HITROST OŽEMANJA DO 1600 O/MIN
GLASNOST PRANJA 48 DB
GLASNOST OŽEMANJA 74 DB
UPRAVLJANJE ELEKTRONSKO
ZAMIK VKLOPA DA
ŠIRINA 60 CM
VIŠINA 84,5 CM
GLOBINA 59 CM
BARVA BELA
GARANCIJA 2 LETI
PRIMEREN ZA ALERGIKE DA
AQUASTOP TEHNOLOGIJA DA
INVERTER MOTOR DA
PARNA TEHNOLOGIJA NE
GLOBINA DO 50 CM NE

Dodatne informacije

Energijski razred

A+++

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “PRALNI STROJ SIEMENS WM 16W640EU”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.